vendredi 17 septembre 2010

DE AANSTAANDE VAL VAN HET VRIJE WESTEN

DE AANSTAANDE VAL VAN HET VRIJE WESTEN

Ben je niet bang dat je vrijheid van denken wordt bedreigd door de opkomst van de islam? De demografische factor, die niet bepaald in het voordeel wijst van het vrije westen dankzij de massale import van bij voorkeur Islamieten is een sombere wolk die boven onze cultuur hangt.

“Mijn vrijheid van denken als onafhankelijk kunstenaar kan niemand beperken, maar mijn vrijheid van handelen en van meningsuiting natuurlijk wel. Het zou wel eens heel slecht af kunnen lopen met onze Europese cultuur. De primitieve bevolkings groepen vermenigvuldigen zich heel wat sneller dat de beschaafde, ze hebben verder weinig omhanden en geen hobbies van enige culturele statuur dus grijpt men voor het aangenaam divertissement terug op het genitaal om de tijd te verdrijven, net als apen in Artis en de allochtonen zullen al een meerderheid vormen lang voordat ze zich aan onze cultuur hebben kunnen aanpassen, – als ze dat al zouden willen, want ookd aar heb ik mijn bedenkingen bij. Ik vrees een parallel met de val van het Romeinse rijk en de daarop volgende donkere eeuwen met hun terroristische activiteit en, brandstapels, folterkelders, politieke processen, galgen en terreur organisa ties”.

“Ik denk dat onze cultuur van binnenuit islamiseert vooral met medewerking van politiek links, voornamelijk de PVDA en D’66 in hun haat tegen het christendom en de vrijheid van onderwijs; de meeste stemmen gelden zeggen ze, maar het is veelzeggend dat een kleine minderheid van Islamieten grote invloed heeft op allerlei beslissingen waar autochtone Nederlanders kritiekloos in mee gaan. De christelijke kerken houden daar rekening mee: er is een nieuwe, invloedrijke, fanatieke, geweld dadige godsdienst verschenen in een klimaat waarin zij dankzij de algeme ontaarding al heel lang aan de verliezende hand zijn.
Je had laatst die bisschop die voorstelde om God maar Allah te noemen en Pasen te vervangen door een Islami tische feestdag, kerstmis af te schaffen, kerstbomen te verbieden op scholen, de geschiedenislessen over de holocaust te schrappen, de Joods christelijk wortels van de beschaving te ontkennen om de Islamieten te paaien, dat is allemaal heel veel zeggend en verontrustend.
Die Christen Unie minister van Middelkoop van binnenlandse zaken, die grijnzende meneer met dat onnozele gereformeerde konijnen koppie, voorman van de orthodoxe christenen, had er geen enkel bezwaar tegen dat een simpel schilderij van een varkentje een openbare ruimte uit moest omdat een meneer met Islamitische sympa thieën vond dat allochtonen daar wel eens aanstoot aan zouden kunnen nemen. De islamitische censuur is een feit.
Een cartoonist die Islamieten onwelgevallige cartoons tekende, Gregorius Nekschot, werd van zijn bed gelicht door een dozijn politie agenten met getrokken pistolen en in de cel gesmeten zonder aanklacht.
Gisteravond zag ik op de TV een zigeunerin die het normaal vond dat haar kinderen na het twaalfde levensjaar niet meer naar school gingen, want het behoorde tot de zigeunercultuur. De commentatoren liepen over van bewondering voor dit verwerpelijke standpunt. Het weke sprekende hoofd van Adriaan van Dis betuigde zijn begrip en instemming. Niemand van de linkse geïnviteerden wees op de leerplichtwet.
In Holland, het “gidsland” bij uitstek schreeuwt men moord en brand over de uitzetting van zigeuners uit Frankrijk, maar de poltiek correcte Hollanders vergeten dat het gaat om honderden illegale zigeunerkampen. In buurten waar zigeuners tijdelijk neer strijken in Frankrijk gaan de criminaliteitschijfers met sprongen omhoog. Ik weet dat uit ervaringen van een inwoonster in Cosne.
Ieder buitenlander moet zich in franrkijk aan de regels en wetten houden. Ik zie niet in waarom een groep overlast gevende zwervers dat niet zou hoeven.
De Islam komt politiek links goed van pas. Stemmen winnen van half analfabeten, dat is het enige dat de PVDA interesseert. Een principeloze partij. Ze vinden het geen enkel probleem dat Joden op straat worden lastig gevallen door jonge Marokkanen, maar het zijn nu de Joden die zondebok zijn, vervolgens de Christenen en daarna de socialisten, dat vergeten zij wel eens. In Antwerpen is door de aanhoudende Islamitische terreur tegen Joden nu de grote leeg loop begonnen. De kapitaalkrachtige ontwikkelde Joden vluchten naar de VS of naar Israel. Ik geef ze groot gelijk.
Mijn sympathie is altijd uitgegaan naar de SP, die staat voor wat zij zeggen. Denk aan minister Donner van Justitie, die meteen na de moord op Theo van Gogh voorstelde om de vrijheid van meningsuiting maar gelijk te beknotten om een wit voetje bij de fundamentalistische Imams te halen. Maar of we een knieval maken voor de islam of niet, het zal op de lange duur misschien geen verschil maken. Toch moet het vrije westen zich met hand en tand verzetten tegen de laatste kans die de Islam nu wordt geboden door de algehele onverschilligheid van een hedonistisch, moreel verzwakt, door en door corrupte westen om niet het gevaar te lopen dat de Westerse be schaving en cultuur voor goed wordt weg gevaagd.
Na WO II had je in Nederland de derde weg beweging die zich het liefst overgaven aan de Russen; Bij een gesubsideerde contraprestatie kunstenaar zag ik in de zeventiger jaren een curus Russisch op de tafel liggen.
Hij volgde die cursus om beter te kunnen collaboreren als de Russen waren binnen gevallen en zag al een baan bij een nieuwe Kommunistische Kultuurkamer aan de horizon gloren. Nu is hij Russisch orthodox katholiek en loopt in een soort jurk rond en schildert ikonen.

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire

Abonnement Publier les commentaires [Atom]

<< Accueil